Landenspecifieke trainingen internationaal zakendoen

Heeft u na het volgen van een Globalizen training behoefte aan verdieping? Als uw zakenpartners, toeleveranciers of klanten uit enkele landen komen, kan het efficienter zijn om meer te leren over zakendoen in specifiek die landen of gebieden. Daarom biedt Globalizen ook landenspecifieke cultuurtrainingen aan.

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Globalizen verzorgt algemene en maatwerk trainingen cursussen workshops en presentaties over all things international

Italië

Italië is de zevende economie van de wereld (de tiende op basis van PPP), de vierde nettobetaler aan de EU en een belangrijk centrum van onder andere de chemische industrie. Wilt u ook weten hoe deze levensgenieters economisch succes en la dolce vita weten te combineren

Latijnsamerika

Opkomende economieën, een snel groeiende middenklasse, en (voor het grootste gedeelte) een gemeenschappelijke taal. Nee, het gaat niet om India, maar om Latijns-Amerika. Goldman Sachs verwacht dat in 2050, 2 Latijns-Amerikaanse landen (Mexico en Brazilië) tot de 5 grootste economieën van de wereld zullen horen.

Verenigde Staten/ USA

Noem het de Verenigde Staten van Amerika, de VS, de USA, of kortweg ‘the States’ … wie internationaal zaken wil doen, kijkt al snel naar het land van de onbegrensde mogelijkheden. Europa staat de bekend als het ‘oude’ continent, en de Verenigde Staten als de plek waar ondernemerschap gestimuleerd wordt, waar risico’s nemen bewonderd wordt, en waar men vindt dat iemand minimaal 1 keer in zijn leven failliet moet gaan om een succesvol entrepreneur te kunnen worden.