Workshop Interculturele Communicatie

Onze Workshops zijn ontworpen om snel relevante informatie over een thema over te brengen. Het doel van een workshop is het creëeren van bewustwording, het geven van een overzicht over een specific thema en/of het overdragen van algemene kennis.

Workshops en Seminars zijn ontworpen voor groepen van minimaal 8 en maximaal ongeveer 30 personen. Zij duren meestal 2-4 uur, maar kunnen tot 1 dag uitgebreid worden.

Een greep uit het aanbod:

  • Interculturele Bewustwording;
  • Introductie intercultureel communiceren;
  • Voordelen van diversiteitsbeleid;
  • Cultureel diverse teams – wat kunnen we ermee?;
  • Tips voor de internationale accountmanager;
  • Voorbereiding op emigratie;
  • Maatwerk Workshops; gericht op specifieke landen, beroepsgroepen of branches

 

Praktisch toepasbaar

De workshops van Globalizen zijn interactief, energiek, en gebaseerd op praktijkvoorbeelden. Natuurlijk is alle informatie gebaseerd op degelijke theorie, wij brengen de informatie in de vorm van anecdotes, praktijkvoorbeelden, visuele materialen en inbreng van de groep zelf.

Workshops worden dan ook altijd gegeven door trainers met uitgebreide persoonlijke ervaring in interculturele communicatie. Zij hebben hun vaardigheden door vallen en opstaan verkregen. Zij delen hun – vaak hilarische – ervaringen graag met u en alle deelnemers.

 

Globalizen staat voor flexibiliteit en duidelijkheid

Alhoewel de workshops zorgvuldig ontwikkeld zijn om in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk kennis over te dragen, zijn geen van onze programma’s rigide. Wij zullen altijd met u overleggen wat u (en/of de deelnemers) wilt bereiken met de workshop. Samen zullen we de leerdoelen vaststellen en deze worden vastgelegd in de overeenkomst. De inhoud van de workshop wordt dan aangepast aan uw doelen, geen probleem. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

 

Geïnteresseerd in Cursussen, Trainings en Workshops van Globalizen?

Voor meer informatie kunt u hieronder uw contactgegevens invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij zullen uw gegevens met zorg behandelen, zoals beschreven in onze privacy policy

[contact-form-7 id="670" title="Cursussen, Trainings, Workshops"]

Globalizen

tel: +31-(0)492-772 853
email: info (at) globalizen (dot) com