Wie we zijn

globalizen-team1

Anne-Marie Dingemans MBA

Directeur Co-founder Globalizen

 

Werkwijze: De Drie Speerpunten van Globalizen: Praktisch – Ervaring – Flexibel

Alle diensten van Globalizen zijn gebaseerd op drie kernwoorden die onze essentie weergeven:

 

1 – Praktisch toepasbaar

Resultaat

Wij vinden dat het alleen zin heeft om onze services in te schakelen als wij kunnen bijdragen aan het behalen van uw organisatiedoelen. We kunnen alleen van resultaat spreken als de doelen van een training, consultancytraject of strategieontwikkeling op lange termijn behaald worden. Wij gaan dus niet ‘quick in – quick out’.  Uw organisatie en uw medewerkers moeten de kans krijgen om zich andere handelswijzen en vaardigheden ook echt eigen te maken. Dit bereiken we door veel zorg te dragen voor het creëren van draagvlag in de organisatie, voldoende tijd te reserveren voor opvolging en borging van de maatregelen, en altijd oog te houden voor uw specifieke situatie (branche, cultuur, specifieke uitdagingen). Standaardwerk bestaat niet bij ons.

 

Business case

De business case voor de investering is voor de categorie ‘soft skills’ moeilijk exact te berekenen. Voor trainingen kan gesteld worden dat als een medewerker beter zijn handelen op een klant af kan stemmen, hij daardoor meer opdrachten kan binnenhalen. Zijn collega’s bij de uitvoering van opdrachten minder misverstanden ervaren (dus er sneller en efficienter gewerkt kan worden); en de lange termijnrelatie wordt beter, waardoor u niet of minder vaak op zoek moet naar nieuwe partnerschappen.

Onze diensten op het gebied van teamwork, internationalisering, diversiteitsmanagement en cultuurverandering leveren kostenbesparingen op omdat uw personeel zijn werk beter kan doen, de organisatie als geheel innovatiever en meer responsive werkt en u minder ziekteverzuim en turnover heeft omdat uw medewerkers zich thuis voelen.

 

 2 – Ervaring

Wereldburgers met Passie

Iedereen die bij Globalizen werkt heeft in minimaal 4 verschillende landen gewoond en gewerkt, en spreekt minimaal 4 talen vloeiend. We hebben cultuurschok, interculturele miscommunicatie, aanpassingsproblemen en incidenten zelf meegemaakt.

 

Zakenpartners

Globalizen onderscheidt zich van veel vergelijkbare organisaties doordat haar consultants allemaal jarenlange managementervaring hebben in internationaal zakendoen. Wij hebben eerst onze sporen verdiend in de zakelijke sector, voordat we de overstap maakten naar het consultancy- en trainersvak.

Doordat we managementervaring in internationale organisaties hebben, hebben we aan den lijve ondervonden wat de invloed van een nationale en/of organisatiecultuur op het functioneren van (internationale) medewerkers is. Ook in zakelijke contacten buiten organisaties zijn onuitgesproken verwachtingen en ideeën over wat professioneel gedrag is, bepalend voor het succes van een samenwerking.

Wij weten dus wat uw uitdagingen zijn en kunnen met u spreken van ondernemer tot ondernemer. Wij respecteren uw budget en bieden flexibele, praktische oplossingen waar u snel resultaat mee kunt boeken.

 

 3 – Flexibel in inhoud, uitvoering en planning

Onze diensten zijn zorgvuldig ontwikkeld om op een efficiënte manier zoveel mogelijk kennis over te dragen en samen snel resultaat te bereiken. Wij zullen altijd met u overleggen wat u wilt bereiken met het traject. Samen zullen we de doelen vaststellen en deze vastleggen in een overeenkomst. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

Ook qua uitvoering zijn we flexibel; We houden rekening met uw beschikbare tijd, de grootte van uw organisatie, het opleidingsniveau van uw medewerkers, voorkennis van en al opgedane ervaring met het thema waar we mee aan de slag gaan. U doet zelf wat u kunt en wilt doen, wij ondersteunen u met de rest. Zo kunt u maximaal gebruik maken van de kennis en kunde die al in de organisatie aanwezig is, en op een efficiënte manier gebruik maken van onze expertise.

Tenslotte zijn we flexibel in planning. Wilt u dat wij naar u toekomen? Prima. Of past het juist beter om even weg te zijn en niet gestoord te worden? Dit geldt ook voor onze trainingen. Deze organiseren wij zowel in-house als op locatie. Ook zijn we ’s avonds en in het weekend beschikbaar.

 

Save

Save

Save

Save